Om Bispen Camping

Trivelig og familievennlig. Perfekt plassert mellom Breheimen og Reinheimen. Omkranset av flotte fjell og bregrønt elvevatn. Velkommen til Bispen Camping!

Bispen Camping ligger fint plassert i rolige og naturlige omgivelser ved Ottaelva i utkanten av Bismo, sentrum i Skjåk – Norges største nasjonalparkkommune.

Campingplassen har eget aktivitetsområde med blant annet ballbinge, utendørs bordtennisområde, lekeplass og grillhytte.

Vi har 10 hytter, 20 plasser med strøm for campingvogn og bobil, og 74 fastplasser. Vi har også flere plasser uten strøm.

Kommer du med telt? Bispen Camping er også pur idyll for teltentusiasten: hos oss kan du telte like ved elvebredden, og våkne opp til utsikten av grønne fjellsider med snødekte topper.

Og ikke minst: det er god plass til alle på Bispen Camping.

Mat- og turopplevelser

Bispen Camping er et godt valg for deg som ønsker å oppleve alt Skjåk har å by på av mat- og turopplevelser.

Med kort vei til blant annet Stryn, Geiranger og Lom, er Bispen Camping også fin å bruke som base for deg som ønsker å oppleve noe av det beste en Norgesferie kan by på både i fjell og ved fjord.

bismo med bispen camping sett fra tverrfjellet
Turmulighetene er mange når du bor på Bispen Camping.

Turmulighetene er mange og varierte. Her kan du dra opp glidelåset på teltet og kaste fiskesnøret rett ut i elva, eller gå rett ut på turstien på campingplassen vår.

Eller hvorfor ikke bli her noen dager, og legge ut på turer både til fots, til hjuls på sykkel, på hesteryggen, eller til vanns sammen med noen av fantastiske opplevelsesselskapene i Skjåk? Her er mulighetene mange, og ikke minst: du slipper å gå i kø selv om naturopplevelsene kan være minst like store som ved de mest populære turmålene.

Kort vei til det meste

Turopplevelsene er nullreiste når du bor hos oss. Butikker, kjøpesenter, idrettsanlegg, aktivitetsanlegg, svømmehall, pub, museum, kro og kafeteria finner du bare noen minutters gange unna.

Det er heller ikke lange veien til Fjelleventyret, den populære badeplassen på Dønfoss, Norsk fjellsenter og Bakeriet i Lom, og ikke minst Billingen Seterpensjonat og mange andre opplevelser i Skjåk (ekstern lenke).

Ta kontakt for å booke plass på Bispen Camping

ER DU KLAR FOR FINE DAGER I SKJÅK?

Book plass på Bispen Camping